Resultaat- of doelgerichtheid alleen is in deze tijd niet meer voldoende. Een project is altijd deel van een groter geheel, een organisatie met een missie waar het project aan bijdraagt. En de mensen in een project maken als team en individueel groei en ontwikkeling door. Daarom werk ik: doelgericht in het project, waardengedreven in de organisatie en ontwikkelingsgericht met mensen.

Mijn kracht

Ik ga voor duurzame impact op alle lagen.  Ik creëer overzicht en helderheid door complexiteit te structureren waar het moet, maar ook creativiteit en beweging door structuur los te laten waar het kan. Het inzetten van methoden en technieken doe ik bij voorkeur op maat. Eerst kijken wat nodig is, dan de keuze maken.

Training

Ambitie

Het is mijn ambitie om mijn werk als sociaal ondernemer en teamcoach te combineren met de dynamiek van het werken in projecten. Daarom ben ik maximaal 24 uur per week beschikbaar als projectmanager. Ik werk graag aan (sociale) innovatie en duurzame oplossingen, al dan niet met een technische component. Een omgeving waarin ruimte gegeven wordt voor eigen professionaliteit past het best bij mij.

Inhuur op projectbasis

Het meest voor de hand ligt om een projectmanager in te huren voor de duur van het project. Ik maak daarvoor graag een passend aanbod.

Tijdelijke inhuur

Ook als je meer continuïteit nodig hebt stel ik me graag beschikbaar. Ik ga graag lange termijn verbindingen aan en ik committeer me ook aan langere trajecten. Ook in die gevallen maak ik graag een offerte op maat.

Contact


*) verplicht veld